Vi blir återförsäljare för Ceetec Carbon – Phenum

Right For Bike Webbutik

Ceetec Carbon – Phenum – Right For bike är stolta återförsäljare! 

I slutet av 2017 letade jag framförallt efter lätta och slitstaka hjul för att göra min cykel lättare och för att ha speciella tävlingshjul. Samtidigt ville jag gärna lätta min dåvarande cykel överlag och där det fanns vikt att spara var styre och sadelstolpe. Jag började leta på nätet och googlade och hittade det Schweiziska märket Ceetec. Jag mailade till Christian och från första stund kände jag att det här var en person som var väldigt passionerad över sitt märke och det var ett litet företag. Något som alltid har fallit mig i smaken. Vi bestämde att vi skulle inleda ett samarbete och i februari 2018 fick jag mina första Revolution 27 hjul samt styre och sadelstolpe från Ceetec. Dessutom en väldigt lätt flaskhållare som en bonus ????.

Jag fick den sämsta tänkbara start på detta samarbete då jag slet av baksida lårmuskel under första tävlingen som jag körde med Ceetecs produkter. Jag kände mig verkligen så otroligt besviken att jag inte kunde visa upp Christians produkter och kunde visa att jag var värd att samarbeta med! Som man säger så är det när det går dåligt som man verkligen ser vilka som bryr sig om en och står en nära. Christian ville absolut fortsätta vårat samarbete till 2019. Detta trots att jag knappt gjort några resultat och det var jag glad över för hjulen var de absolut bästa jag kört på!!

Det hänger inte alltid på materialet, MEN..

Jag är inte en person som tycker att det hänger på materialet om man kommer att prestera eller inte. I vanliga fall känner jag inte skillnad på små detaljer. MEN när det handlar om dessa hjul så känner jag direkt skillnaden när jag har de på. Detta  jämfört med mina träningshjul! De är helt fantastiska!! De ger stabilitet i åkningen och det känns som att de har en extra dämpning över ojämnheter (de har de förstås inte men man får känslan av det).

Flaskhållaren är inte bara lätt utan den håller flaskan säkert. Jag har aldrig tappat en flaska från en Ceetec-hållare!

Jag har kört med Ceetecs XCM styre och deras sadelstolpe sedan 2018 . 2021 provade jag deras nya styrstam på en av mina cyklar. Inom kort kommer det att komma en sådan på min andra cykel också!

Under 2021 körde vi förbi Ceetec och Christian för att hälsa på och se fabriken. Jag blev ganska förvånad när jag insåg att Christian själv tillverkar varenda produkt för hand i en liten lokal. Företaget drivs bara av honom och hans fru Bea. Även om det har varit på avstånd så har Ceetec blivit en ännu närmare familj än det var tidigare!

När Christian frågade om Right for Bike ville bli återförsäljare för Ceetec produkterna i Sverige så var inte beslutet svårt. Självklart ville vi sälja dessa kvalitetsprodukter!

/Jennie StenerhagKöp Ceetecprodukter här!