Butik > Strumpor med eget tryck

Egendesignade strumpor

Har du ett företag, en klubb, ett kompisgäng eller ett speciellt event som du skulle vilja ha dina egendesignade strumpor till? Kanske löparstrumpor som sticker ut på tävlingarna för alla i klubben? Hur ser din idé om hur du vill att de ska se ut? Har du en logga du vill ha på dem? Eller har du ingen aning om hur du vill att de ska se ut, utan bara att du vill ha egna speciella customstrumpor? Vi hjälper dig att ta fram en design utifrån dina idéer, färger och logga, eller så hjälper vi dig från start!

KVANTITET
Minsta antal du kan beställa av dina egendesignade strumpor 20 par! Du fördelar paren mellan storlekarna, small (32-38), medium (38-42) och large (42-47).

STRUMPLÄNGD
När du gör dina egendesignade Soxstrumpor, kan du även välja mellan tre olika strumplängder. Låga, Mediumlånga och Knähöga!

UNIK DESIGN
Välj färger, mönster och logga precis som du vill. Skapa något helt unikt. Den enda begränsningen är din egen fantasi!

Så går det till

  1. Först diskuterar vi fram färger och övergripande design. Har du en logga så skickar du den till oss i vectorformat (om du har det).
  2. Sedan tar vi fram designförslag som du får se och tycka till om.
  3. Vi jobbar fram och tillbaka med designen tills du är nöjd!
  1. När designen är klar trycker vi upp en provstrumpa i den godkända designen som du kommer att se ett foto på. Är det något du inte blev nöjd med så ändrar vi på det.
  2. När du godkänt en slutlig design så talar du om för oss hur många par du vill beställa och hur du vill fördela dem mellan de 3 olika storlekarna Small (32-38), medium (38-42) och large (42-47).
  3. Dina strumpor går till produktion.
  4. Efter ca 4-6 veckor har du dina strumpor.

Intresserad? Kontakta oss nedan!

Jag vill veta mer om egendesignade strumpor!

Eller ring oss direkt: 070-6462263

Exempel på egendesignade strumpor från Sox Footwear!