Butik > Varumärken > Feva Star

Populära Feva Star barnsits lanserades 2012, efter att dess skapare ville ha en lösning för sin fru att få balans och kontroll på sin cykel när hon ville ta med deras första barn. Feva Star designades för rekreation och utbildning, tänkt för korta och smidiga turer där barnet lättare kan vara med och se vad som händer.

Efter att ha fått mycket positiv feedback, blev barnsitsen snabbt allt mer populär, både för föräldrar som cyklade på asfalt och i skogen. Feva Star ger bättre säkerhet genom att ge dig som förälder bättre kontroll på ditt barn när det sitter framför dig. Samtidigt blir det även roligare för både barn och förälder då de kan dela sina cykelturer på ett enklare sätt.

Nedan hittar du instruktioner över hur du använder Feva Star på bästa sätt.

Handla Feva Star barnsits här!

Roligare Cykling med Feva Star!

Så monterar du Feva Star smidigt och säkert !

Montering på cykeln

Feva star barnsits monteras på ramen på de flesta cyklar för vuxna, du behöver ingen pakethållare på din cykel, utan kan fästa den på din MTB eller LVG cykel. Den är även smidig att ta av och den tar minimal plats i väskan när man reser.

Dessutom kan du montera den igen på några minuter utan några verktyg. Det robusta materialet och de starka bandremmarna skadar inte ramen och är mycket slitstarka.

En steg-för-steg guide över hur du monterar Feva Star hittar du här! 

-Innan du tar med barnet på en cykeltur, var medveten om att det finns faror och risker i samband med cykling.

-Feva Star Seat
måste användas förnuftigt och du som cyklist behöver tänka på dig och ditt barns säkerhet och cykla ansvarsfullt. Magbälten, vristremmar och fästanordningar måste användas vid varje tillfälle.

Du använder Feva Star Seat på egen risk. Varken tillverkare, importör eller säljare kan hållas ansvarig för olycka, skada eller dödsfall som uppstår vid användning av Feva Star Seat.