Jennie Stenerhag och Bengt Stenerhag grundade Right for Bike år 2016.

Vi är ledande Sverigeimportör av Squirt cycling products, Sox Footwear, Sahmurai Sword, Feva, Towwhee och Bike Box.

Samtliga varumärken är handplockade av Jennie, tävlingscyklist sedan 2004. Under karriären har hon spenderat vintrarna i Sydafrika för bästa möjliga träningsmöjligheter. Det var här hon kom i kontakt med Squirt chain lube (kedjevax), som därefter alltid har funnits med i väskan till Sverige. Jennie kommer från Falun, hjärtat av Dalarna. Hon började på MTB men övergick snabbt till landsväg för att senare återgå till MTB 2012. Jennie har varit Svensk mästarinna i MTB långlopp 9 år i rad. 2017 vann hon Cape Epic, världens tuffaste MTB-etapptävling. Hon har vunnit Cykelvasan 5 gånger och har ett silver 2016 och ett brons 2019 från EM i långlopp. Hon har även ett SM-guld i Linjelopp på landsväg.

När Squirt i Sydafrika letade efter en importör i Sverige, Norge och Finland var det en självklarthet för Jennie att starta Right for bike. Hon gjorde det tillsammans med sin far Bengt Stenerhag och lanserade dessa produkter på den svenska marknaden. Produktsortimentet har utökats med många nya produkter under åren, och de har alltid något nytt på gång.

2021 fick Right for Bike förstärkning när Jennie´s sambo Craig kom till Sverige. Han har dels hand om leveranser och är även idrottsmassör, han har sin praktik i företagets lokaler i Falun. Craig kommer från Sydafrika.

Här hittar du alla våra produkter!

Vi är Right for Bike

Jennie Stenerhag

Jennie
VD, Grundare, Ägare

telefon: 070-6462263

Bengt Stenerhag

Bengt
Grundare, Ägare

telefon: 076-7112817

Craig Gerber

Craig
Massör

Boka en tid på bokadirekt