Om oss

Jennie Stenerhag
Jennie Stenerhag

Jennie Stenerhag och Bengt Stenerhag grundade Right for bike år 2015.

Jennie kommer från Falun, hjärtat av Dalarna, och har varit tävlingscyklist i 18 år.
Hon började på MTB men övergick snabbt till landsväg för att senare återgå till MTB 2012. Jennie är för närvarande Svensk mästarinna i MTB långlopp (för 9e året i rad). 2017 vann hon Cape Epic, världens tuffaste MTB-etapptävling. Hon har vunnit Cykelvasan 5 gånger och har ett silver 2016 och ett brons 2019 från EM i långlopp.

Under karriären har hon tillbringat vintrarna i Sydafrika för att få bästa möjliga träningsmöjligheter. Redan från början av tiden i Sydafrika kom hon i kontakt med Squirt chain lube (kedjevax) och har använt det i alla år på cykeln. Squirt lube har alltid funnits med i väskan till Sverige då det inte fanns att få tag på under tävlingssäsongen hemma i Sverige.

Bengt Stenerhag
Bengt Stenerhag

 

 

 

När Squirt i Sydafrika letade efter en importör i Sverige, Norge och Finland var det en självklarthet för Jennie att starta Right for bike. Hon gjorde det tillsammans med sin far Bengt Stenerhag och lanserade dessa produkter på den svenska marknaden. Produktsortimentet har utökats med många nya produkter under åren, och de har alltid något nytt på gång.

2021 fick Right for Bike förstärkning när Jennie´s sambo Craig kom till Sverige. Han har dels hand om leveranser och är även idrottsmassör, han har sin praktik i företagets lokaler i Falun. Craig kommer från Sydafrika.

Craig Gerber
Craig Gerber