Squirt cycling products

Squirt erbjuder unika kvalitetsprodukter för din cykel, bl.a. det populära Squirt kedjevax:

Kedjevax
Squirt Long Lasting Chain Lube är vad alla cyklister behöver. Det är ett torrt kedjevax som håller länge och som inte samlar smuts. Många av världens främsta cyklister använder den här produkten. Det är 100% miljövänligt och naturligt fri från PFAS ämnen. 

Cykeltvätt
Bio-Bike biodegradable cykeltvätt är ett milt och effektivt cykeltvätt som inte är skadligt för varken naturen, din cykel eller din hud. Den innehåller inga frätmedel, är 100% biologiskt nedbrytbar och skonsam för hud och händer vilket gör den speciellt bra för de som tvättar cykeln ofta eller jobbar som mekaniker.

Hudsalva
Squirt Barrier Balm är en skyddande hudsalva. Den formar en långtidsverkande antibakteriell mikrofilm som skyddar mot skavsår och sadelsår. Den är lika bra för löpare och triatleter som för cyklister!

Tätningsvätska vid punktering
Squirt Sealant med Beadblock är en tätningsvätska som täpper till alla små hål (och stora, upp till 6mm) och förhindrar att du får punktering på din cykel. Den fick ”bäst i test” i 2 större undersökningar där man testade 20 respektive 14 olika tätningsvätskor.

Läs våra artiklar om Squirt

Hur använder man Squirt Kedjevax? 

Varför ska man välja Squirt chain lube och vad är det för skillnad på ”wet” och ”dry” lube? 

Vad är det för skillnad mellan Squirt chain lubes 3 olika vaxer? Och vilket ska man välja?

Dokumentation om Squirt

SquirtChainLube Application Instructions

General Squirt Info

Se mer information på den internationella Squirt sidan

Squirt lube

Handla produkter från Squirt här!