Butik > Mer från Right For Bike

Här hittar du andra delar av Right For Bikes verksamhet:

Idrottsmassasage

I Falun erbjuder vi idrottsmassage! Det är vår massör Craig Gerber som gör detta i vår lokal på Gamla Grycksbovägn 2 i Stennäset i Falun. Craig har 10 års erfarenhet av idrottsmassage där han framförallt masserat cyklister men även andra idrottare.
Craig har jobbat som massör åt professionella MTB lag på bland annat Cape Epic, Transalps, Swiss Epic och VM i XCM. Han har en ovärderlig känsla för vad varje individ behöver i olika situationer.
Han kommer från Sydafrika och lär sig mer och mer svenska dag för dag.

För att boka tid: Boka en tid på bokadirekt

Sms, whatsapp eller ring Craig på 0700719134
Maila oss på info@rightforbike.se
Idrottsmasage

Föreläsning

Jennie Stenerhag

Jennie Stenerhag började cykla som 28 åring helt utan tidigare erfarenhet som konditionsidrottare. Nu ger Jennie föreläsningar där du kan höra om den spännande resan från nybörjande motionär till elitcyklist på högsta nivå inom MTB långlopp där hon har tagit ett silver och ett brons på EM, har två 7e platser som bäst på VM och vunnit det presitgefyllda 8 dagars loppet Cape Epic i Sydafrika! I Sverige har hon varit regerande Svensk mästarinna i disciplinen sedan 2013 och är Cykelvasans ”mesta vinnare” med 5 segrar. Den här resan har dock inte gått spikrakt uppåt utan det har varit en tuff och brokig karriär med både avsliten hamstringsmuskel och hjärtoperation. Att sedan som tjej och redan äldre än andra så har det inte varit lätt när det gäller sponsorer och uttagningar. Jennie har alltid gått sin egen väg och gjort saker lite annorlunda. Vill du höra mer om hennes resa, livet som cyklist i med och motgångar, hennes syn på träning osv?

Maila oss på info@rightforbike.se för en offertförfrågan! Eller ring Jennie på 0706462263.